ویزا

قیمت ویزای اوکراین در سریع‌ترین زمان ممکن

 

پروسه اخذ ویزای تجاری اوکراین

  • تکمیل فرم ویزا و یا تماس با دفتر مهاجرتی ukr-visa  برای ارسال اطلاعات و اسکن پاسپورت
  • پرداخت هزینه ویزا
  • ارسال پاسپورت و یک قطعه عکس به دفتر ukr-visa
  • اخذ دعوتنامه توسط ukr-visa در اوکراین و ارسال به دفتر تهران
  • تکمیل فرم‌های کنسولی در سایت وزارت امور خارجه اوکراین و انجام امور کنسولی توسط ukr-visa
  • تحویل پاسپورت ویزا خورده به مسافر توسط دفتر ukr-visa

نمونه ویزای اوکراین

 

اطلاعات ضروری درباره ویزای اوکراین

ویزای اوکراین، بر اساس دعوتنامه داده می‌شود. بدون دعوتنامه ویزایی صادر نمی‌شود. البته به جز ویزای ترانزیت. 

در مورد ویزای توریستی، یک آژانس توریستی اکراینی با یک آژانس توریستی ایرانی قرارداد همکاری می بندند و قرارداد خود را در کنسولی اوکراین در ایران ثبت می کنند. در صورت تایید کنسولی، آژانس توریستی ایرانی می تواند دعوتنامه‌های توریستی آژانس اوکراینی (اصطلاحا «واچر توریستی») را به کنسولی برده و برای مسافر ایرانی ویزا اخذ کند. در واچر توریستی به طور مشخص نوشته شده که این مسافر از چه تاریخی تا چه تاریخی به اوکراین سفر می‌کند و در چه هتل‌هایی اقامت خواهد داشت. 
بنابراین مسافر ایرانی، نمی‌تواند تنها با مراجعه به کنسولی اوکراین در ایران، ویزای توریستی بگیرد. 

در مورد ویزای تجاری، مسافر باید دعوتنامه ای از شرکت / سازمان اوکراینی داشته باشد تا بتواند ویزای تجاری دریافت کند. 

در مورد ویزای شخصی، مسافر باید دعوتنامه ای از یک شخص اوکراینی داشته باشد. 

در مورد ویزا تحصیلی، مسافر باید دعوتنامه ای از یک دانشگاه / موسسه تحصیلی داشته باشد. 

در مورد ویزای کاری، مسافر باید دعوتنامه ای از یک شرکت / سازمان اوکراینی برای استخدام رسمی داشته باشد. 

علاوه بر دعوتنامه، این مدارک هم لازم است:

  • پاسپورت معتبر که حداقل ۶ ماه اعتبار و ۳ برگه خالی داشته باشد.
  • دو قطعه عکس ۳ در ۴ زمینه سفید تمام رخ
  • پرینت فرم آنلاین وزارت امور خارجه اوکراین که باید به انگلیسی یا اکراینی پر شده باشد.

در مورد ویزای دانشجویی، نامه پذیرش از طرف دانشگاه هم لازم است. در مورد ویزای توریستی، چک شخص ثالث در برای ضمانت بازگشت الزامی میباشد.. ویزا دقیقا مطابق تاریخ بلیت صادر می شود. 

در مورد ویزاهایی که بیشتر از ۳ ماه اعتبار داشته باشند، حضور مسافر در کنسولی الزامی است و کنسول با مسافر مصاحبه (به زبان فارسی) می‌کند. 
در مورد دیگر ویزاها (مثلا ویزای توریستی یا ویزای تجاری یک یا سه ماهه)، حضور مسافر در کنسولی الزامی نیست. 
صدور ویزا توسط کنسولی در حالت معمولی دوهفته و در حالت فوری سه روز کاری زمان می برد. 
بعد از اخذ ویزا، حتما مشخصات داخل ویزا (نام و نام خانوادگی، شماره پاسپورت، تاریخ ورود و خروج) را چک کنید. 
سعی کنید از پاسپورت و ویزا اسکن یا عکس بگیرید و همراه خود داشته باشید.

قبل از ورود به اوکراین موارد زیر را در نظر داشته باشید:

داشتن ویزا به معنای ورود قطعی به خاک اوکراین نیست. مرزبانی اوکراین حق دارد از شما مصاحبه بگیرد و در صورت مشاهده هر گرونه تناقض یا خطر، مانع از ورود شما به اوکراین شده و شما را برگرداند. موارد زیر می‌تواند دلیل ممانعت از ورود شما به خارک اوکراین باشد:

  • نداشتن بلیت دو طرفه. اگر با بلیت یک طرفه وارد اوکراین بشوید، به احتمال زیاد شما را به ایران بر می گردانند.
  • به همراه نداشتن پول کافی. حتما پول کافی به همراه داشته باشید.
  • تناقض درباره هدف سفر. هدف از ویزای توریستی، توریستی است. اگر بگویید آمده ام دوستم را ببینم، بهانه خوبی دست مرزبانی داده اید. هدف از ویزای تجاری، بازدید تجاری و جلسه با یک شرکت اوکراینی است. اگر بگویید آمده ام بچرخم یا کار پیدا کنم، به مشکل بر می‌خورید.
  • مساله خیلی مهم، مشخص بودن محل اقامت شماست. باید رزرو هتل همراه داشته باشید. معمولا رزرو از سایت بوکینگ را قبول نمی‌کنند. بهتر است از آژانس‌های ایرانی، برگه رزرو بگیرید. این برگه ها مورد تایید مرزبانی است اما به این معنا نیست که باید حتما در همان هتل اقامت داشته باشید.

به طور کلی، فرودگاه ژولیانی  سخت گیری کمتری نیست به فرودگاه باریسپل دارد.

 







اگر ویزای تحصیلی دارید، دانشگاه باید شما را رجیستر کند. مگر این که در خوابگاه نمانید و خودتان جداگانه آپارتمان اجاره کنید که در این صورت باید از مالک آپارتمان بخواهید شما را رجیستر کند و این را به دانشگاه اعلام کنید. 

برای رجیستر کردن دو راه اصلی وجود دارد: 

سئوالات متداول

۱. انواع روش‌های اقامت در اوکراین کدامند؟

۲. ویزای اوکراین بر مبنای بلیت صادر می‌شود؟

خیر فقط رزرو کفایت میکند.

۳. هنگام اخذ ویزای اوکراین، اعتبار پاسپورت چقدر باید باشد؟

پاسپورت باید حداقل ۶ ماه بعد از تاریخ خروج (تاریخ اعتبار ویزا) اعتبار داشته باشد. یعنی اگر ویزای ۳ ماهه می‌گیرید، پاسپورت باید ۹ ماه اعتبار داشته باشد.

۴. آیا امکان تمدید ویزا در اوکراین وجود دارد؟

در مورد ویزای تجاری، خیر. تمدید ویزای توریستی و تجاری فقط با خروج از اوکراین و اخذ ویزای جدید مقدور است. مگر در مورد ویزای دانشجویی یا کاری.

۵. آیا حضور در کنسولی سفارت اوکراین برای اخذ ویزا الزامی است؟

به طور معمول، اخذ ویزا برای مدت بیش از ۹۰ روز (مولتی) و حضور در کنسولی سفارت اوکراین جهت مصاحبه است. در مورد ویزاهای سه ماهه و کمتر یا به عبارت دیگر، ویزاهای یک بار و دو بار ورود، نیازی به حضور در سفارت اوکراین نیست.

۵. مصاحبه سفارت اوکراین به چه زبانی است؟

زبان فارسی. نیازی به دانستن زبان اکراینی یا انگلیسی نیست.

۶. مصاحبه سفارت اوکراین شامل چه سئوالاتی است؟

مصاحبه سفارت اوکراین معمولا سخت و طولانی نیست. هدف شما از سفر چیست؟ شرکت یا شخص دعوت کننده کیست؟ در چه شهرهایی اقامت خواهید داشت؟ آیا قبلا اوکراین بوده‌اید؟ سئوالاتی از این دست.

۷. آیا رزرو هتل برای اخذ ویزای اوکراین الزامی است؟

در مورد ویزای توریستی، ویزا بدون داشتن رزرو هتل هم صادر می‌شود. اما در مرز (فرودگاه) داشتن رزرو هتل الزامی است. در غیر این صورت امکان دیپورت مسافر وجود دارد. توضیح این که در اکثر موارد، تاییدیه رزرو هتل از سایت‌هایی مثل booking.com مورد پذیرش واقع میشود. در مورد دیگر ویزاها، مانند ویزای تجاری، داشتن رزرو هتل الزامی نیست.

۸. امکان اخذ ویزای اوکراین در کشور ثالت وجود دارد؟

به طور کلی، فقط در کشور متبوع خود (ایران) می‌توانید ویزا بگیرید. مثلا اگر به کنسولی سفارت اوکراین در ترکیه یا دبی، ارمنستان و... مراجعه کنید، به شما ویزا نمی‌دهند. مگر این که اقامت کشور ثالث را داشته باشید. به عنوان مثال اگر اقامت ارمنستان را داشته باشید، بدون نیاز به برگشت به ایران، می‌توانید ویزای اوکراین بگیرید. البته در مواردی، به خصوص در مورد ویزاهای ۳ ماهه و کمتر، متقاضیان ویزای اوکراین، پاسپورت خود را به ایران می‌فرستند تا بدون حضور خودشان ویزا گرفته شود. اگرچه قانونا، متقاضی باید در زمان اقدام برای ویزای اوکراین در ایران، در ایران بوده و مهر ورود به ایران در پاسپورت داشته باشد.

۹. کنسولی سفارت اوکراین در ایران کجاست؟

سفارت اوکراین در ایران  تهران، خیابان شهید باهنر، کوچه قادری، پلاک 10 

ساعت کاری: از یکشنبه تا چهارشنبه از ساعت 09:00 الی 13:00 و از ساعت 14:00  الی 18:00

 پنجشنبه ها از ساعت 09:00 الی 13:00

وقت ناهاری از ساعت 13:00 الی 14:00

 


۱۰. منظور از تعداد تردد ویزا چیست؟

یعنی در طی مدت اعتبار ویزا، چند بار می‌توانید وارد خاک اوکراین بشوید. یک بار ورود (سینگل) دو بار ورود (دابل) کثیرالورود یا ورود به دفعات (مولتی)

۱۱. ویزای تجاری یکساله یعنی یکسال تمام می‌توان در اوکراین ماند؟

به هیچ عنوان. با داشتن ویزای یکساله تجاری، حداکثر زمان مجاز حضور در خاک اوکراین ۹۰ روز در یک دوره ۱۸۰ روزه است. برای درک بهتر، مدت اعتبار ویزای یکساله را به دو دوره ۶ ماهه تقسیم کنید. در دوره ۶ ماهه، جمع حضور شما در اوکراین (طی یک یا چند سفر)، نباید بیشتر از ۹۰ روز باشد. هدف این است که مسافر نتواند از ویزای تجاری به عنوان ویزای اقامتی استفاده کند و طولانی مدت (بیش از ۹۰ روز پشت سر هم) در اوکراین بماند.