اقامت اوکراین

اقامت اوکراین

 

  • اخذ اقامت اوکراین ، به مراتب از کشورهای دیگر مانند اروپا، روسیه ، چین، ترکیه، امارات و… آسان تر است. به طور کلی ۳ راه اصلی برای اخذ اقامت اوکراین و تابعیت اوکراین وجود دارد.توضیح: اخذ اقامت اوکراین از طریق سهمیه (Kvota) که در جدول زیر آمده، بصورت سهمیه ای می باشد.

 ۱. اخذ اقامت اوکراین از طریق ثبت شرکت

یک شرکت ثبت می‌کنید. شرکت مسئولیت محدود حتی با یک نفر هم قابل ثبت است. یک ایرانی می‌تواند مالک ۱۰۰ درصدی شرکت خودش باشد و نیازی به شریک اکراینی ندارد. اما، تا قبل از اخذ جواز کار، نمی‌تواند مدیر عامل باشد و حق امضا ندارد. بنابراین، به طور موقت (برای حدود ۳ ماه) یک مدیر عامل اکراینی استخدامی (بدون سهام در شرکت) معرفی می‌شود تا مقدمات اخذ جواز کار را فراهم کند. بعد از صدور جواز کار، مدیر عامل اکراینی عزل و مدیر عامل ایرانی (که جواز کار گرفته) منصوب می‌شود. هزینه نگهداری از شرکت، شامل هزینه حسابداری و اظهارنامه مالیاتی، هزینه نگهداری از حساب بانکی، تمدید آدرس حقوقی و… حدودا سالی ۲ هزار دلار است. بهتر است تا حد امکان، فعالیتی هم در شرکت داشته باشید تا شرکت اظهارنامه صفر رد نکند. مادامی که شرکت فعالیت ندارد، مالیات نمی‌پردازید. برای اطلاعات کامل درباره ثبت شرکت در اوکراین، اینجا را بخوانید. توضیحات کامل درباره سیستم مالیاتی شرکت ها در اوکراین را اینجا بخوانید.جواز کار دو نوع است:

اقامت اوکراین

جواز کار معمولی – ویزای کار یک ساله

حدود ۳ ماه زمان می‌برد. باید سالی ۲۲۰ هزار روبل (حدودا ماهی ۳۲۰ دلار) از حساب شرکت به حساب شخصی خودتان به عنوان حقوق پول واریز کنید. یعنی از حساب شرکت، ماهی ۳۲۰ دلار به حساب کارمند (شخص ایرانی) پول واریز شود. (از جیب به جیب!) از این مبلغ، باید ماهی ۱۸۰ دلار حق بیمه به دولت پرداخت شود. بر اساس این نوع جواز کار، ویزای کار یکساله داده می‌شود که با آن می‌توانید یک سال تمام در اوکراین بمانید. ویزا مولتی است و می‌تواند در رفت و آمد باشید. این نوع ویزا قابلیت تمدید به نیاز به خروج از اوکراین را دارد. یعنی اگر بعد از ۹ ماه از دریافت جواز کار، به تمدید آن اقدام کنید، جواز کار و ویزا بدون این که مجبور باشید اوکراین را ترک کنید، تمدید می‌شود و به این طریق می‌تواند سال های سال در اوکراین بمانید. مادامی که حق بیمه را پرداخت کنید. افراد همراه (همسر و فرزندان) هم می‌توانند «ویزای همراه» بگیرند، بدون این که مجبور باشند حق بیمه پرداخت کنند. به عنوان مثال، پدر خانواده، شرکت ثبت می‌کند، برای خودش جواز کار و ویزای کار یکساله می‌گیرد و برای همسر و فرزندانش هم ویزای کار همراه یکساله. ماهی ۱۸۰ دلار هم حق بیمه پرداخت می‌کند. اما این نوع ویزا، فقط ویزاست و به اقامت  اوکراین یا تابعیت منجر نمی‌شود. پروسه کاری: ثبت شرکت با ۱۰۰ درصد سهام ایرانی و معرفی مدیر عامل استخدامی اوکراینی — ۲ هفته زمان می‌برد افتتاح حساب بانکی در یک بانک اوکراینی توسط مدیر عامل اوکراینی — ۱ هفته زمان می‌برد اخذ جواز کار — ۲ تا ۳ ماه زمان می‌برد عزل مدیر عامل اوکراینی و نصب مدیر عامل ایران و اعلام تغییرات به بانک — ۲ هفته زمان می‌برد هزینه ها: ثبت شرکت و اخذ جواز کار برای یک نفر مدیر عامل ایرانی: ۵ هزار دلار سرمایه اولیه شرکت که باید در حساب بانکی شرکت واریز شود: حداقل ۵۰۰ دلار در صورت نیاز، جواز کار برای نفر دوم (غیر همراه): ۲ هزار دلار در صورت نیاز، ویزای همراه یکساله برای عضو خانواده همراه، ۱ هزار دلار هزینه‌های نگهداری از شرکت: سالی ۲ هزار دلار هزینه بیمه هر نفر اصلی با جواز کار: ماهی ۱۸۰ دلار هزینه بیمه برای هر نفر همراه (عضو خانواده): ندارد هزینه های سفر

جواز کار نیروی متخصص (VKS) – ویزای کار سه ساله

حدود ۲ ماه زمان می‌برد. باید سالی ۲ میلیون UAH(حدودا ماهی ۲۹۳۰ دلار) از حساب شرکت به حساب شخصی خودتان به عنوان حقوق پول واریز کنید. یعنی از حساب شرکت، ماهی ۲۹۳۰ دلار به حساب کارمند (شخص ایرانی) پول واریز شود. (از جیب به جیب!) از این مبلغ، باید ماهی ۳۸۰ دلار حق بیمه به دولت پرداخت شود. بر اساس این نوع جواز کار، ویزای کار سه ساله داده می‌شود که با آن می‌توانید سه سال تمام در اوکراین بمانید. ویزا مولتی است و می‌تواند در رفت و آمد باشید. این نوع ویزا قابلیت تمدید به نیاز به خروج از اوکراین را دارد. یعنی اگر بعد از ۲ سال و ۱۰ ماه از دریافت جواز کار، به تمدید آن اقدام کنید، جواز کار و ویزا بدون این که مجبور باشید اوکراین را ترک کنید، تمدید می‌شود و به این طریق می‌تواند سال های سال در اوکراین بمانید. مادامی که حق بیمه را پرداخت کنید. افراد همراه (همسر و فرزندان) هم می‌توانند «ویزای همراه» بگیرند، بدون این که مجبور باشند حق بیمه پرداخت کنند. به عنوان مثال، پدر خانواده، شرکت ثبت می‌کند، برای خودش جواز کار و ویزای کار سه ساله می‌گیرد و برای همسر و فرزندانش هم ویزای کار همراه سه ساله. ماهی ۳۸۰ دلار هم حق بیمه پرداخت می‌کند. این نوع ویزا، قابلیت تبدیل به اقامت دائم اوکراین یا همان پاسپورت آبی را دارد. یعنی به محض اخذ ویزای کار سه ساله، می‌شود در خواست اقامت دائم اوکراین داد و ۳ تا ۶ ماه بعد اقامت دائم اوکراین دریافت کرد. اعضای خانواده (همسر و فرزندان) هم می‌توانند اقامت دائم بگیرند. اقامت دائم (VNZh) از طریق جواز کار، سه ساله است و حکم «گرین کارت» را دارد. یعنی به جای ویزا، دفترچه (پاسپورت) آبی به شما می‌دهند که در کنار پاسپورت ایرانی ارزش دارد. یعنی همچنان ایرانی هستید و با این پاسپورت آبی، به اوکراین سفر می‌کنید. با داشتن اقامت دائم اوکراین ، از همه حقوق شهروندی یک اوکراینی، غیر از حق رای برخوردارید و حتی مشمولی بیمه درمان رایگان می‌شوید. اگر یک بار دیگر اقامت دائم را تمدید کنید (اول ویزای کار سه ساله، بعد اقامت دائم سه ساله)، و از این ۶ سال، ۵ سال را در اوکراین بمانید، هر سال حداقل ۶ ماه، مهمترین شرط اخذ تابعیت اوکراین را دارا هستید و می‌توانید درخواست تابعیت اوکراین بدهید و پاسپورت روسی بگیرید. هزینه اخذ جواز کار سه ساله برای نفر اصلی ۲ هزار دلار و برای افراد همراه (اعضای خانواده) هر نفر هزار دلار است. هزینه اخذ اقامت دائم (VNZh) برای هر نفر، ۵ هزار دلار است. علاوه بر این، باید محل اقامت معرفی کنید. این آدرس در پاسپورت آبی، به شکل یک مهر ذکر می‌شود و به آن «پراپیسکا» می‌گویند. از این جهت، داشتن ملک (آپارتمان) به کارتان می‌آید. یعنی آدرس محلی اقامت واقعی خود را که مالک آن هستید اعلام می‌کنید. در غیر این صورت، باید «پراپیسکا» تهیه کنید. علاوه بر هزینه، خریدن «پراپیسکا» می‌تواند شما را دچار مشکلات ناخواسته کند. توجه داشته باشید که «پراپیسکا» با «رگیستراتسیا» یا همان «رجیستر ویزا» متفاوت است. پروسه کاری: ثبت شرکت با ۱۰۰ درصد سهام ایرانی و معرفی مدیر عامل استخدامی روس — ۲ هفته زمان می‌برد افتتاح حساب بانکی در یک بانک روس توسط مدیر عامل روس — ۱ هفته زمان می‌برد اخذ جواز کار — ۲ تا ۳ ماه زمان می‌برد عزل مدیر عامل روس و نصب مدیر عامل ایران و اعلام تغییرات به بانک — ۲ هفته زمان می‌برد هزینه ها: ثبت شرکت و اخذ جواز کار برای یک نفر مدیر عامل ایرانی: ۵ هزار دلار سرمایه اولیه شرکت که باید در حساب بانکی شرکت واریز شود: حداقل ۵۰۰ دلار در صورت نیاز، جواز کار برای نفر دوم (غیر همراه): ۲ هزار دلار در صورت نیاز، ویزای همراه سه ساله برای عضو خانواده همراه، ۱ هزار دلار هزینه‌های نگهداری از شرکت: سالی ۲ هزار دلار هزینه بیمه هر نفر اصلی با جواز کار: ماهی ۳۸۰ دلار هزینه بیمه برای هر نفر همراه (عضو خانواده): ندارد هزینه های سفر در صورت نیاز، هزینه اخذ اقامت دائم اوکراین (VNZh): مبلغ ۵ هزار دلار به ازای هر نفر (چه اصلی چه همراه) در صورت اخذ اقامت، هزینه خرید «پراپیسکا»: بین ۱ تا ۲ هزار دلار در سال

۲. اخذ اقامت اوکراین از طریق ازدواج

اگر با یک شهروند اوکراینی ازدواج کنید، چه مرد ایرانی با زن اوکراینی ، چه زن ایرانی با مرد اوکراینی ، می‌توانید اقامت اوکراین بگیرید. ابتدا باید به سفارت اوکراین مراجعه و تقاضای ویزا تیپ د را تقدیم سفارت کرد.و بعد از گرفتن ویزا با ارایه مدارک به آویر(اداره مهاجرت) بعد از یکهفته میتوان اقامت موقت اخذ نمود.  سپس بعد از دو سال درخواست اقامت دائم (پ ام ژ) می‌دهید و بین ۳ تا ۶ ماه اقامت دائم می‌گیرید. بعد از یکماه از اخذ اقامت دائم (پ ام ژ)، درخواست تابعیت می‌دهید و در صورت دارا بودن شرایط، پاسپورت اوکراینی می‌گیرید. کل این پروسه، از زمان ازدواج تا اخذ تابعیت اوکراین، در کمترین حالت ۲ سال ۸ ماه زمان می‌برد. داشتن فرزند، پروسه را تسهیل می‌کند. داشتن ملک، چه به نام همسر چه به نام خود، در گرفتن «پراپیسکا» تاثیر مثبت دارد. نیاز به ماندن در اوکراین ندارید.

۳. اخذ اقامت دائم اوکراین از طریق سرمایه گذاری

چنانچه طرحی تولیدی (غیر از واردات و صادرات و دلالی و خرید و فروش ملک و…) داشته باشید و روی آن مجوز بگیرید، و شرکت جدیدی ثبت کنید و در آن شرکت بین ۱۰ تا ۱۰۰ درصد سهام داشته باشید و سود سهام سالیانه شما ۱۰ میلیون گریونات باشد و از این مبلغ سالی حداقل ۲ میلیون گریونا مالیات پرداخت کنید، می‌توانید ابتدا اقامت دائم (پ ام ژ) و بعد از ۳ سال، تابعیت اوکراین را بگیرید. توضیح مهم: صرف خرید ملک (زمین، آپارتمان، مغازه و…) در اوکراین منجر به اقامت اوکراین نمی‌شود.

    • این شرایط مختص شهروندان ایران است.
    • صرف خرید ملک (زمین، آپارتمان، مغازه و…) در اوکراین منجر به اقامت نمی‌شود.
    • ویزای تحصیلی (دانشجویی) اوکراین به هیچ عنوان به اقامت تبدیل / منجر نمی‌شود. چه در مقطع لیسانس، چه فوق لیسانس، چه دکترا.

تفاوت داشتن پاسپورت اوکراین با اقامت دایم

در کل برای خارجی ها فرق چندانی ندارد.حق رای شاید تنها برتری نسبت به اقامت دایم باشد که بعضا کسی استفاده نمیکند

با داشتن اقامت دایم شما تمامی حقوق بجز رای و شرکت در مجلس را خواهید داشت.پاسپورت اوکراین برای کسانی که میخواهند برای همیشه

ساکن اوکراین شوند ممکن است در بعضی موارد بهتر باشد ولی در صورتی که فقط دوست دارید هر چند ماه یک سفر به اوکراین

داشته باشید توصیه نمیکنیم دنبال ان را بگیرید

مهاجرت

مهاجرت اقتصادی به کشورهای دیگر پدیده جدیدی نیست اما کاهش ارزش ریال در کنار سخت شدن شرایط اقتصادی در ماه‌های اخیر باعث شده موج جدیدی از مهاجرت از ایران به کشورهای دیگر شکل بگیرد یا دستکم عده‌ای به آن بطور جدی فکر کنند.
براساس اعلام مرکز آمار ترکیه، شهروندان ایرانی در هشت ماهه اول سال جاری میلادی ۱۶۵۹ خانه در ترکیه خریده‌اند که این رقم نسبت به پارسال حدود ۴ برابر شده است.
پارسال (۲۰۱۷) در هشت ماه اول سال ایرانی‌ها ۴۲۴ خانه در این کشور خریده بودند.
این آمار درست زمانی منتشر شد که ترکیه شرایط کسب شرایط شهروندی در این کشور را آسان‌تر کرد و رقم سرمایه‌گذاری برای متقاضیان را کاهش داد.
ترکیه شرایط کسب شهروندی برای خارجی‌ها را آسان‌تر کرد
ایرانی‌ها از ابتدای سال ‘هزار خانه’ در ترکیه خریده‌اند
شهروندان ایرانی؛ بالاترین تعداد گردشگران خارجی در ترکیه
با شرایط جدید مثلا ارزش ملک مورد خریداری برای متقاضیان کسب شهروندی در ترکیه از یک میلیون دلار به ۲۵۰ هزار دلار کاهش یافته که البته برای عده زیادی هنوز گران است.
بعضی از کشورهای دیگر با سرمایه‌گذاری حدود ۱۰۰ هزار دلار یا کمتر به متقاضیان اقامت یا شهروندی ارائه می‌کنند که در این مطلب به بعضی از آنها اشاره شده است.
این فهرست البته ممکن است تمامی کشورهایی که به این طریق به افراد خارجی اقامت یا شهروندی ارائه می‌کنند را در بر نگیرد و بر اساس اطلاعات رسمی سازمان‌های کشور مهاجرپذیر تنظیم شده است.
تفلیسحق نشر عکسGETTY IMAGES
Image caption
تفلیس – گرجستان
گرجستان
این کشور به دلیل نزدیکی با ایران از جذابیت خاصی برای متقاضیان مهاجرت به این کشور برخوردار است و در سال‌های اخیر بر تعداد شهروندان ایرانی که به این کشور رفته‌اند افزوده شده است.
متقاضیان اخذ اقامت دائم می‌توانند با سرمایه‌گذاری ۳۰۰ هزار لاری (حدود ۱۱۵ هزار دلار) اقامت دائم گرجستان را در بدو ورود به این کشور دریافت کنند.
براساس قوانین گرجستان، اتباع خارجی همچنین می‌توانند با خرید ملک به ارزش حداقل ۳۵۰۰۰ دلار آمریکا اقامت کوتاه مدت (یک ساله) این کشور را دریافت کنند که این اقامت در پایان دوره قابل تمدید است.
برهمین اساس، شش بار تمدید متوالی اقامت یک ساله گرجستان از طریق خرید ملک، می‌تواند به اقامت دائم در این کشور منتهی شود.
البته اخیرا تعدادی از ایرانیان از نحوه تمدید ویزای یکساله خود در پایان دوره گله مند بودند.
جمعیت: سه میلیون و ۷۱۸ هزار نفر (سرشماری ۲۰۱۷)
پول رسمی: لاری
نرخ برابری لاری گرجستان در برابر دلار آمریکا: ۰.۳۸
تیراسپل، مولداویحق نشر عکسGETTY IMAGES
Image caption
تیراسپ – مولداوی
مولداوی
جمهوری مولداوی کشوری در اروپای شرقی است که از غرب همسایه رومانی و از شرق همسایه اوکراین است. این کشور در سال ۱۹۹۱ میلادی و پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق به استقلال رسید.
متقاضیان کسب شهروندی مولداوی از طریق سرمایه‌گذاری ۱۰۰ هزار یورویی در صندوق توسعه پایدار یا سرمایه‌گذاری ۲۵۰ هزار یورویی در پروژه‌های توسعه استراتژیک نظیر خرید ملک یا اوراق قرضه دولتی شهروندی این کشور را کسب کنند.
جمعیت: حدود سه ملیون و ۳۵۱ هزار نفر (سرشماری ۲۰۱۷)
پول رسمی: لئوی مولداوی
نرخ برابری مولداوی در برابر دلار:۰.۰۶
ریگاحق نشر عکسANDIA
Image caption
ریگا – لیتوانی
لیتوانی
جمهوری لیتوانی کشوری است در شمال شرقی اروپا که با استونی، روسیه و بلاروس هم مرز است.
این کشور هم پس از فروپاشی اتحاد جماهیر شوروی سابق به استقلال رسید و در سال ۲۰۰۴ میلادی به عضویت اتحادیه اروپا درآمد.
یکی از راه‌های کسب اقامت این کشور از طریق سرمایه‌گذاری حداقل ۵۰ هزار یورو در شرکت‌های تجاری کوچک در این کشور است که البته تعداد کارمندان این شرکت نباید از ۵۰ نفر بیشتر باشد و درآمد سالانه آن هم از ۱۰ میلیون یورو نباید تجاوز نکند.
با این نوع سرمایه‌گذاری اقامت موقت که معمولا کمتر از ۵ سال است به متقاضیان داده می‌شود. بعد از ۵ سال متقاضیان اقامت دائم در صورتی که هنوز واجد شرایط باشند بر اساس قوانین جاری، می‌توانند برای اقامت دائم اقدام کنند.
جمعیت: یک میلیون و ۹۲۶ هزار نفر (تخمین ۲۰۱۸)
پول رسمی: یورو
سنت لوسیاحق نشر عکسPHILIPPE GIRAUD/GETTY IMAGES
Image caption
سنت لوسیا
سنت لوسیا
این کشور جزیره‌ای کوچک در دریای کارائیب و در حاشیه اقیانوس اطلس است که پیش از این مستعمره فرانسه و بریتانیا بود.
زبان رسمی این کشور انگلیسی است.
صنعت توریسم و صنایع وابسته به آن مهترین منابع درآمد در این کشور هستند و سواحل زیبا و مناطق کوهستانی از جذابیت‌های سنت لوسیا بشمار میرود.
با پرداخت دستکم ۱۰۰ هزار دلار آمریکا به صندوق ملی این اقتصادی این کشور (برای هر نفر از اعضای خانواده) میتوان شهروندی این کشور را کسب کرد.
روش دیگر برای کسب شهروندی در جزیره سنت لوسیا، خرید ملک به ارزش ۳۰۰ هزار دلار است.
دارندگان گذرنامه سنت لوسیا می‌توانند بدون نیاز به ویزا به بیش از ۱۰۰ کشور از جمله کشورهای اتحادیه اروپا نظیر بلژیک و اتریش سفر کنند.
جمعیت: ۱۷۸ هزار نفر (تحمین سال ۲۰۱۶)
پول رسمی: دلار کارائیب شرقی
نرخ برابری پول با دلار: ۰.۳۷
کابریتس- دوینیکاحق نشر عکسLIGHTROCKET VIA GETTY IMAGES
Image caption
کابریتس- دوینیکا
دومینیکا
کشور مشترک‌المنافع دومینیکا، جزیره‌ای در دریای کارائیب است( با جمهوری دومنیکن اشتباه نشود).
این کشور برای جذب سرمایه خارجی در ازای سرمایه‌گذاری در پروژه‌های ملی، شهروندی این کشور را به سرمایه‌گذاران می‌دهد. اقتصاد این کشور تا حد زیادی به صنایع توریسم و کشاورزی وابسته است.
برای اخذ شهروندی این کشور هر فرد متقاضی باید حداقل رقمی معادل ۱۰۰ هزار دلار آمریکا به “صندوق تنوع اقتصادی” بپردازد و یا اینکه خانه‌ای به ارزش ۲۰۰ هزار دلار در این کشور بخرد.
دارندگان گذرنامه دومینیکا هم می‌توانند بدون نیاز به ویزا به بیش از ۱۰۰ کشور از جمله کشورهای حوزه شینگن سفر کنند.
جمعیت: ۷۳ هزار و پانصد نفر (تخمین ۲۰۱۶)
پول رسمی: دلار کارییب شرقی
نرخ برابری پول با دلار: ۰.۳۷
سنت جونز – آنتیگوا و باربوداحق نشر عکسCHRIS JACKSON/GETTY IMAGES
Image caption
سنت جونز – آنتیگوا و باربودا
آنتیگوا و باربودا
این کشور مشترک المنافع به نام دو جزیره اصلی خود به نام‌های آنتیگوا و باربودا شناخته می‌شود و در شرق دریای کارئیب واقع شده است.
اقتصاد این این کشور هم عمدتا متکی به صنعت توریسم است که حدود ۶۰ درصد تولید ناخالص ملی این کشور را تشکیل می‌دهد.
زبان رسمی این کشور انگلیسی است و مسافران کشورهای آمریکا، کانادا و کشورهای اروپایی بیشترین مسافران این جزیره را تشکیل میدهند.
بر اساس قوانینی که از سال پیش اجرایی شد با حدود صد هزار دلار مشارکت در صندوق توسعه ملی یا خرید ملکی به ارزش ۴۰۰ هزار دلار میتوان به شهروندی این کشور رسید.
زبان رسمی این کشور هم انگلیسی است.
جمعیت: ۱۰۱ هزار نفر (تخمین ۲۰۱۶)
پول رسمی: دلار کاراییب شرقی
نرخ برابری پول با دلار: ۰.۳۷

ویدئو های مربوط به اوکراین

Call Now Buttonجهت تماس کلیک کنید
error: Alert: Content is protected !!